Aankoopbegeleiding

Droomhuis gezien? Neem uw aankoopmakelaar mee!

Je hebt besloten om te verhuizen. Het liefst wil je een mooie woning die precies bij je past tegen een aantrekkelijke prijs. Misschien heb je zelfs al een woning op het oog maar wil je deskundig advies om verrassingen te voorkomen. Wij kunnen je daar goed bij helpen. Zo enthousiast als we zijn over de woning die je wilt verkopen, zo scherp en kalm zijn we bij aankoop van je nieuwe huis.

Wij zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen je van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden. Uiteraard met als uiteindelijk doel een nieuwe woning waar het heerlijk thuiskomen is.

Als tijdens de bezichtiging blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud, lichten wij je hierover in. Wij geven ook een indicatie van de bijbehorende kosten. Indien nodig zullen wij je aanraden een bouwkundig specialist in te schakelen wanneer je serieus overweegt de woning te kopen. Wij kunnen voor u aanvullend onderzoek doen. Bijvoorbeeld door het checken van bestemmingsplannen, milieuaspecten en andere gegevens in het register van het Kadaster, bij Verenigingen van Eigenaars, gemeente en provincie. Verder geven wij je een eerlijk advies over een goede koopprijs en uiteraard helpen we je bij de onderhandelingen, juridische zaken en afhandeling bij de notaris!

Als je liever voor een afgeslankte vorm van dienstverlening kiest, is dat ook mogelijk. Dit bepaalt ook de vergoeding, oftewel de courtage, die wij vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Maak een afspraak