Beschrijving

HEERLIJK RUIM 3-KAMER APPARTEMENT MET 2 BALKONS. Fraai gelegen op de 7e etage (topverdieping)!

Woonomgeving
Deze woning is zeer rustig gelegen maar met alle voorzieningen onder handbereik. Het Kralingse bos is op loopafstand, zo ook het Alexandrium en winkelpleinen 'Het Lage Land' en 'Jacob van Campenplein', welke zich uitstekend lenen voor al uw dagelijkse boodschappen. Diverse recreatiemogelijkheden zijn op loop- en fietsafstand en ook de aansluitingen met het openbaar vervoer (bus, metro en trein) en uitvalswegen (A16, A20) zijn goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, toegang naar berging, lift en trappenhuis. Er is gratis parkeren rondom het gebouw.

7e etage:
Ruime entree/hal met vaste bergkasten en de meterkast. Betegeld toilet.
Royale en lichte woonkamer (doorbroken) met veel raampartijen en vrij uitzicht over voorgelegen plantsoen. Deur naar zonnig balkon II op het zuiden over de volle breedte met eveneens vrij uitzicht over voorgelegen groen. 
Ruime slaapkamer I met schuifdeurkasten, met deur naar balkon I met een opbergkast. 
Slaapkamer II voorzien van kunststof kozijnen met inpandige opbergkast met watermeter. 
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een meubel met wastafel en een handdoekenkast. 
Deze keuken is eenvoudig te noemen en voorzien van kunststof kozijnen. De keuken heeft een L-opstelling met ingebouwde kasten, ook voor de wasmachine en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: Keramische kookplaat met afzuigkap, combioven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. 


Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze plattegrond.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar: 1966
-	Woonoppervlakte circa 88 m2
-	Eigen grond
-	Verwarming middels cv-blokverwarming
-	Warm water middels geiser
-	Volledig voorzien van dubbele beglazing 
-	Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 200,35 per maand en voorschot stookkosten € 50,00 per maand
-	Eigen royale berging op de begane grond
-	Ruim parkeerterrein aan achterzijde (gratis parkeren)
-	In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.
-	Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken